ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΕΡΗ

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

.01
Αρχαία Στάγειρα

Τα αρχαία Στάγειρα είναι ένα μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας, όχι μόνο γιατί έχεις εξαιρετικά ευρήματα να δείξει στους επισκέπτες, αλλά κυρίως γιατί εκεί γεννήθηκε ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης και οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως εκεί βρίσκεται ο τάφος του. Θα χρειαστείτε ώρες για να περπατήσετε σε όλο το αρχαιολογικό πάρκο μέσα από τεχνητά ή φυσικά μονοπάτια, όπου σε κάποια από αυτά οι πυκνές φυλλωσιές των δένδρων δημιουργούν πράσινα τούνελ.

Επιλέξτε να περπατήσετε το παραλιακό μονοπάτι, καθώς εκτός των άλλων προφέρει εκπληκτική θέα προ τις μικρές απομονωμένες παραλίες και τον Στρυμονικό κόλπο.

image
image
Παραλία Κακούδια

Η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης! Σε απόσταση 300 μέτρων απο το Dionysus Suites, η παραλία Κακούδια είναι μια παραλία χωρίς σημάδια από ανθρώπινη δραστηριότητα. Η χρυσή, γεμάτη κοχύλια άμμος και οι εντυπωσιακοί λευκοί βράχοι μετατρέπουν το τοπίο σε μαγικό και εξωπραγματικό!

Κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά και νιώστε την απόλυτη χαλάρωση απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπεία σας κάτω από τον μοναδικό ελληνικό ήλιο!

.02
.03
Άγιον Όρος

Το Άγιον Όρος αποτελεί ένα μνημειακό σύνολο παγκοσμίου ενδιαφέροντος, εγγράφηκε από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Στο Όρος συναντάται ένας μοναδικός συνδυασμός φυσικής ομορφιάς και εκτεταμένης αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

H έννοια του μνημείου δεν αφορά μόνο τον τομέα του δομημένου περιβάλλοντος που αποτελεί και την πρώτη εντυπωσιακή εικόνα που δέχεται ο επισκέπτης του μοναδικού αυτού τόπου, αλλά καλύπτει τομείς σε ένα ευρύτατο φάσμα και σε μία συνέχεια και συνέπεια η οποία δεν συναντάται σε τέτοια έκταση σε άλλο μέρος του κόσμου.

Ένα μέρος που αξίζει να επισκεφθείτε!

image